Friday, December 30

Jom Kita Ke Pesta Lampu Putrajaya 2016

Salam ...

Jom semua kita ke Pesta Lampu Putrajaya 2016 malam ni, malam esok dan malam lusa. Kami plan nak pergi malam ni, malam esok dan lusa mesti lagi sesak kan :)

Pesta Lampu Putrajaya 2016. Light Festival 2016. Putrajaya, Malaysia. Pesta Lampu Precint 3 Putrajaya Meriah Happening Best Menarik


Padahal baby kecil lagi, ada hati nak tengok pesta lampu kan. Actually kami nak tengok dari dalam kereta jer, nak tengok dari kejauhan. Jadilah kan. Nak keluar risaukan baby kecil dan anak pun ramai, takut la pula kalau ada yang hilang nanti.

Kami pernah pergi Pesta Lampu Putrajaya yang sebelum ni.Tapi bila sampai jer Putrajaya, hujan la pulak. Kami tunggu dekat 4 jam, still hujan. So, lampu memang tak boleh on lah. Walaupun hujan, jalan sesak tak ingat. Ramai juga yang turun pusing-pusing bila dah gerimis. Kempunanlah anak-anak nak tengok lampu cantik, sekali dengan ibu dia kempunan :p

Pesta Lampu Putrajaya 2016. Light Festival 2016. Putrajaya, Malaysia. Pesta Lampu Precint 3 Putrajaya Meriah Happening Best Menarik

Jom layan video ni dulu, ambil mood nak datang. Dah tunjuk kat anak-anak, tak sabar diorang nak pergi malam ni. Diorang tak tahu padahal nak tengok dari jauh ajer ;)


Zumba glow in the dark paling tak boleh blah. Maksiat betul kan. Acara tu sesuai untuk non muslim sahaja tau. Kita semua yang muslim ni jangan join yang zumba tu kay.

Oklah, ini sahaja untuk hari ni, byeee :)


Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

5 comments:

  1. Akhirnya dapat tak tengok lampu tu.

    ReplyDelete
  2. Cantik nyerr... huhuhu... terlepas la.. tak tau pun..

    ReplyDelete
  3. nica share. tapi dah tamat dah.. hehehe..
    lama x singgah sini..

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak gi purtajaya...wa ni ada anak autismm..memang tak boleh la nak gi tempat2 mcm tu hihihi

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...