Saturday, October 31

Terima Kasih Top Komentator Oktober 2015

Salam ...

Update top komentator untuk bulan ini, oktober 2015. Dan juga update bloglist untuk bulan akan datang, november 2015.

Top Komentator Oktober Dan Bloglist November 2015
Top Komentator Oktober 2015

Atas ni print screen top 5 kaki komen di blog Buat Wanita. Kepada sesiapa yang nak widget top komen dengan avatar macam dalam gambar boleh Klik Sini.

Untuk bulan ini blogger si Jari Manis still menduduki takhta teratas dengan jumlah komen 80. Terima Kasih JM sebab rajin datang komen kat sini.

Manakala nombor dua pula, Mizz Aiza, nombor tiga nnhas, no empat Mummy Julia dan bombor lima Dunia Zumal. Terima kasih Aiza, Huda, Mummy dan Zumal sebab rajin komen kat sini.

Semua top 5 ni BW masukkan dalam bloglist november 2015 sebagai tanda penghargaan. Tak dapat nak bagi hadiah setiap bulan sebab BW bukan jenis rajin ke pejabat pos. Sebelum ni BW ada share pasal nak bagi small gift pada top komentator sepanjang dua tahun, Klik Sini. Yang tu pun belum pos lagi ni, bilalah nak ke pejabat pos ni, haish ;p

Terima kasih juga buat semua blogger yang tak tersenarai, yang rajin berkunjung dan komen disini. Terima kasih kepada silent reader juga. Thanks semua :)

So, jom semua kita blogwalking ke blog ohsem ...

1. Jari Manis Travel List
2. Mizz Aiza
3. Real Life Is Real
4. Nota Chenta Mummy
5. Dunia Zumal & Diari Zumal

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

32 comments:

  1. Replies
    1. tq juga buat brother MKL sebab sudi komen kat sini :)

      Delete
  2. Jay Emm berjaya buktikan dia rajin memasak... Keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ... JM peramah orangnya, rajin membalas kunjungan walaupun blog ni blog penuh dengan makanan dan masakan ajer ;)

      Delete
    2. JM tu rajin baca blog masakan tetapi nak memasak tu belum tentu hehehe

      Delete
    3. hehe rajin baca pun ok, nanti rajin masak datang la kot. tak gitew? ;)

      Delete
  3. Wah nama Zumal pun ada yer. Terima kasih BW ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ... tq juga buat zumal sebab rajin komen kat sini :)

      Delete
  4. Wawa singgah nak masuk carta jgak ni.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ... tq wawa sebab sudi datang komen kat sini :)

      Delete
  5. Replies
    1. tq buat anies juga sebab sudi komen kat blog ni :)

      Delete
  6. Aiza pun ada juga, thanks zie has.. Terima kasih juga sebab zie has pun rajin komen di blog aiza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ... thanks juga buat aiza :)

      Delete
  7. Eh eh eh... ada dak nhhas tu... apa d buat nya tu...
    Merayap mlm2 kt blog orang...

    Suh dia balik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ... dia peramah macam JM juga, rajin kunjung mengunjung membalas komen :)

      tq huda sebab rajin komen kat sini :)

      Delete
    2. I think i'm among bogger yg awal "bersarang kt blog BW ni dr awal u own a blog... kan?
      Hihihi

      Delete
    3. Dari PW. BW. ZH....

      Ok next name plis ;-)

      Delete
    4. yezze ... huda antara yang awal komen kat sini, dari mula blog ni wujud kot dan setia mengomen sampai sekarang. tq huda :)

      nama profile jer tukar huda dari PW ke ZH ... tapi nama blog still sama BW ... confuse tak? hehe :p

      Delete
  8. Replies
    1. tq juga buat nina sebab rajin komen kat sini dari dulu lagi :)

      Delete
  9. eh eh eh dak JM tu...apalah yg dia merapu kat sini kan...80 komen sebulan...biar betik ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ... JM kan JJCM kat sini ;) ... tq JM sebab rajin komen kat blog ni :)

      Delete
  10. terkejut gak sebenarnya..mcm x percaya to one....x kisah pun masuk list ke x sekadar balas kunjungan blog kawan2 sambil ceduk resipi kat sini...resipi mudah dan senang nk buat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2 buat ke? Yg mana yg mana...
      Meh lah hantar sket kt rumah I...wahai sis jm

      Delete
    2. i masak x sedap malu lah...pernah buat sambal, sup tulang ;p

      Delete
    3. jangan tak percaya, JM memang tangga teratas sejak beberapa bulan ni. tq JM. sama-samalah kita membalas kunjungan yer :)

      Delete
    4. JM rajin mencuba la huda, walaupun masak sambal tak jadi tak sedap katanya, tapi dia cuba lagi dan lagi tau :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...