Monday, January 22

Alahai Hanya 14 Entry Sepanjang 2017

Salam ...

Punyalah tak berapa nak update. Sepanjang 2017, hanya published 14 entry sahaja. Alahai, busy sangat la agaknya. Entry pun lebih kepada entry ucap selamat sahaja, sadis ;)

mi kuning sarang burung bungkus telur bebola dan sotong
Gambar sekadar hiasan.
Mee sarang @ mee bungkus telur, resepi penuh, Klik Sini

Tuesday, January 16

Si Adik Pula Bawa Bekal Ke Sekolah

Salam ...

Dulu masa si Kakak darjah satu BW excited cerita pasal anak bawa bekal, Klik Sini dan Klik Sini. Sekarang si adik pula dah masuk darjah satu :)

Senarai idea menu resepi dan cara penyedian bekal ringkas mudah simple untuk anak ke sekolah
Masih lagi menu seperti si kakak darjah satu dulu ;)

Tuesday, December 12

Boikot Starbuck, Coca-Cola, Colgate, McDonald

Salam ...

Jom Boikot Starbuck, Coca-Cola, Colgate, McDonald. Demi rakyat Palestin, demi Jerusalem, demi Baitul Magdis

Boikot Starbuck, Coca-Cola, Colgate, McDonald. Boikot produk Israel Yahudi
Dah lama dah boikot.

Tuesday, December 5

Makcik Pakcik Bawang Dah Pindah Maki Di Blog Ke??

Salam ...

Korang selalu tak bila baca entry sensasi atau viral di FB terjumpa banyak komen dari makcik-makcik dan pakcik-pakcik bawang? Dahsyat diorang kalau komen, tahap maki hamun ...

Tapi kan, kadang-kadang bila baca blog, ada juga jumpa komen maki hamun ni. BW pun dapat satu komen dari makcik / pakcik bawang ni ... Makcik-makcik dan pakcik-pakcik bawang ni dah berpindah maki di blog pulak ke? :p


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...