Sunday, July 23

Selamat Hari Raya & Happy Birthday

Salam ...

Selamat Hari Raya Aidilfitri yang terakhir. Ituhari nak balik kampung tergesa-gesa tak sempat nak wish awal. So wish pada syawal terakhir pun boleh lah kan :)

Juga happy birthday to me. Tak sampai sejam jer lagi. Semangat lah pula tahun ni nak beritahu tarikh besday kan ;)

Ok lah. Selamat malam. Selamat menyambut Hari Raya yang terakhir. Salah silap harap dimaafkan.

Thanks for viewing: By BW (Buat Wanita)

Saturday, June 3

Salam Ramadhan Buat Muslimin & Muslimat

Salam ...

Salam Ramadhan buat semua muslimin dan muslimat. Salam Ramadhan buat semua rakan blogger dan viewer blog Buat Wanita.

Selamat Berpuasa & Beramal :)


Monday, April 24

Ringkasan Peristiwa Isra' Mikraj

Salam ...

Salam Isra' Mikraj buat semua muslimin dan muslimat. Tempat korang cuti tak? Selangor cuti. Tapi kami dok rumah ajer tak kemana-mana pun, macam tak cuti lah pulak ;)

Peristiwa Isra' Mikraj

Saturday, April 15

Sedar Tak Sedar Dah Bulat Montel

Salam ...

Tenggelam timbul tenggelam timbul jer BW ni kan. Sedar tak sedar 6 bulan dah usia si baby, dah bulat montel dah pun :)

Si baby yang bulat montel :)

Tuesday, February 7

Blog Ku Terabai Sudah

Salam ...

Update sekadar tak nak bagi blog bersawang jer ni. Busy dengan baby baru, blog terabai sudah :p

My baby. Sekadar hiasan. Tiada kaitan dengan tajuk pun :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...