Tuesday, December 5

Makcik Pakcik Bawang Dah Pindah Maki Di Blog Ke??

Salam ...

Korang selalu tak bila baca entry sensasi atau viral di FB terjumpa banyak komen dari makcik-makcik dan pakcik-pakcik bawang? Dahsyat diorang kalau komen, tahap maki hamun ...

Tapi kan, kadang-kadang bila baca blog, ada juga jumpa komen maki hamun ni. BW pun dapat satu komen dari makcik / pakcik bawang ni ... Makcik-makcik dan pakcik-pakcik bawang ni dah berpindah maki di blog pulak ke? :p


Sunday, November 26

Karnival Upin Ipin Luar Biasa 2017 Maeps Happening

Salam ...

Korang join Karnival Upin Ipin tak? Start jumaat yang lepas, sampailah hari ahad ni. Macam karnival yang lepas juga, memang ramailah pengunjung, happening sangat tau.

Karnival upin ipin maeps serdang 2017. Karnival U&I luar biasa best ke. Harga tiket karnival upin ipin. Best meriah happening. Persembahan ultraman ribut
Karnival Upin Ipin #upinipinluarbiasa 2017 

Saturday, November 4

Resepi Mudah Agar Agar Susu Sumi Jelly Sedap

Salam ...

Jom buat agar-agar susu versi sumi jelly untuk anak-anak. Mudah, ringkas dan sedap. Tapi kurang sikit dari segi khasiat lah sebab letak sumi jelly yang ada pengawet dan pewarna kan. Sekali-sekala ;)

Resepi Mudah Agar Susu Sumi Jelly Sedap. Agar- Agar Susu Vanilla Sedap. Cara Buat Agar-Agar Sumi Jelly Yang Simple Ringkas Senang
Sumi jelly dalam love cup, cantik kan ;)

Wednesday, October 25

Cara Buat Sapuan Coklat Homemade Chocolate Spread Simple Senang Sedap

Salam ...

Hari ni BW nak share cara buat homemade chocolate spread. Atau pun bahasa melayunya sapuan coklat, eh ada ke orang panggil sapuan coklat? Hihi macam skema jer bunyinya. Kalau area utara diorang panggil jem koko. Jom buat sendiri, senang ajer.

Coklat spread yang mudah lagi sedap ;)

Wednesday, October 11

Sedapnya Donut Dazs. Setanding Brand International

Salam ...

Malam-malam ni ngidam donut. Dah anak lima pun BW masih suka makan donut. Kat rumah pun selalu buat donut, Klik Sini, tapi taklah sama rasa dia macam donut yang femes kan ;)

Sedapnya Dazs Donut ni. Time ni dah kenyang, 
beli sikit ajer, pastu nyesal :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...