Tuesday, January 16

Si Adik Pula Bawa Bekal Ke Sekolah

Salam ...

Dulu masa si Kakak darjah satu BW excited cerita pasal anak bawa bekal, Klik Sini dan Klik Sini. Sekarang si adik pula dah masuk darjah satu :)

Senarai idea menu resepi dan cara penyedian bekal ringkas mudah simple untuk anak ke sekolah
Masih lagi menu seperti si kakak darjah satu dulu ;)

Tuesday, December 12

Boikot Starbuck, Coca-Cola, Colgate, McDonald

Salam ...

Jom Boikot Starbuck, Coca-Cola, Colgate, McDonald. Demi rakyat Palestin, demi Jerusalem, demi Baitul Magdis

Boikot Starbuck, Coca-Cola, Colgate, McDonald. Boikot produk Israel Yahudi
Dah lama dah boikot.

Tuesday, December 5

Makcik Pakcik Bawang Dah Pindah Maki Di Blog Ke??

Salam ...

Korang selalu tak bila baca entry sensasi atau viral di FB terjumpa banyak komen dari makcik-makcik dan pakcik-pakcik bawang? Dahsyat diorang kalau komen, tahap maki hamun ...

Tapi kan, kadang-kadang bila baca blog, ada juga jumpa komen maki hamun ni. BW pun dapat satu komen dari makcik / pakcik bawang ni ... Makcik-makcik dan pakcik-pakcik bawang ni dah berpindah maki di blog pulak ke? :p


Sunday, November 26

Karnival Upin Ipin Luar Biasa 2017 Maeps Happening

Salam ...

Korang join Karnival Upin Ipin tak? Start jumaat yang lepas, sampailah hari ahad ni. Macam karnival yang lepas juga, memang ramailah pengunjung, happening sangat tau.

Karnival upin ipin maeps serdang 2017. Karnival U&I luar biasa best ke. Harga tiket karnival upin ipin. Best meriah happening. Persembahan ultraman ribut
Karnival Upin Ipin #upinipinluarbiasa 2017 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...