Monday, April 24

Ringkasan Peristiwa Isra' Mikraj

Salam ...

Salam Isra' Mikraj buat semua muslimin dan muslimat. Tempat korang cuti tak? Selangor cuti. Tapi kami dok rumah ajer tak kemana-mana pun, macam tak cuti lah pulak ;)

Peristiwa Isra' Mikraj

Saturday, April 15

Sedar Tak Sedar Dah Bulat Montel

Salam ...

Tenggelam timbul tenggelam timbul jer BW ni kan. Sedar tak sedar 6 bulan dah usia si baby, dah bulat montel dah pun :)

Si baby yang bulat montel :)

Tuesday, February 7

Blog Ku Terabai Sudah

Salam ...

Update sekadar tak nak bagi blog bersawang jer ni. Busy dengan baby baru, blog terabai sudah :p

My baby. Sekadar hiasan. Tiada kaitan dengan tajuk pun :p

Friday, December 30

Jom Kita Ke Pesta Lampu Putrajaya 2016

Salam ...

Jom semua kita ke Pesta Lampu Putrajaya 2016 malam ni, malam esok dan malam lusa. Kami plan nak pergi malam ni, malam esok dan lusa mesti lagi sesak kan :)

Pesta Lampu Putrajaya 2016. Light Festival 2016. Putrajaya, Malaysia. Pesta Lampu Precint 3 Putrajaya Meriah Happening Best Menarik


Monday, December 19

Dua Bulan Sudah

Salam ...

Pendek jer tajuk entry kali ni. Bukan setakat tajuk, entry pun pendek juga sebenarnya. Mood berblogging belum datang lagi ni. Hopefully 2017 nanti jari jemari ni rajinlah nak menaip :)

Fresh from labor room ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...