Saturday, November 4

Resepi Mudah Agar Agar Susu Sumi Jelly Sedap

Salam ...

Jom buat agar-agar susu versi sumi jelly untuk anak-anak. Mudah, ringkas dan sedap. Tapi kurang sikit dari segi khasiat lah sebab letak sumi jelly yang ada pengawet dan pewarna kan. Sekali-sekala ;)

Resepi Mudah Agar Susu Sumi Jelly Sedap. Agar- Agar Susu Vanilla Sedap. Cara Buat Agar-Agar Sumi Jelly Yang Simple Ringkas Senang
Sumi jelly dalam love cup, cantik kan ;)

Wednesday, October 25

Cara Buat Sapuan Coklat Homemade Chocolate Spread Simple Senang Sedap

Salam ...

Hari ni BW nak share cara buat homemade chocolate spread. Atau pun bahasa melayunya sapuan coklat, eh ada ke orang panggil sapuan coklat? Hihi macam skema jer bunyinya. Kalau area utara diorang panggil jem koko. Jom buat sendiri, senang ajer.

Coklat spread yang mudah lagi sedap ;)

Wednesday, October 11

Sedapnya Donut Dazs. Setanding Brand International

Salam ...

Malam-malam ni ngidam donut. Dah anak lima pun BW masih suka makan donut. Kat rumah pun selalu buat donut, Klik Sini, tapi taklah sama rasa dia macam donut yang femes kan ;)

Sedapnya Dazs Donut ni. Time ni dah kenyang, 
beli sikit ajer, pastu nyesal :)

Wednesday, September 13

Resepi Mudah Ikan Rebus Ala Stim Menu Berpantang

Salam ...

Lama dah BW tak upload resepi. Sejak dah jarang berblogging. Pageview pun dah drop banyak sangat ni. So hari ni BW nak share menu berpantang, ikan masak ala-ala stim tapi guna teknik rebus ajer. Mudah tau, suami pun boleh sangat sediakan ni.

Resepi Mudah Ikan Rebus Ala Stim Menu Berpantang. Cara Masak Ikan Stim. Ikan Merah Ikan Siakap Ikan Kerapu Ikan Kerisi Masak Stim. Lauk Simple Sedap Dalam Pantang
Ikan rebus ala stim yang mudah disediakan.

Wednesday, August 30

Selamat Hari Raya Aidil Adha 2017

Salam ...

Ada yang dah sampai di kampung ke? BW baru nak gerak ke kampung ...

Selamat Hari Raya Haji :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...